Skrevet av KPK i kategorien Folk · Sist oppdatert 03/01/2020 11:02

Søvde Valle til Israelsmisjonen

Anne Lise Søvde Valle (41) blir ny leder for Den Norske Israelsmisjons hjemmearbeid.

Ny jobb

Anne Lise Søvde Valle (41) er ansatt som ny leder for Den Norske Israelsmisjons arbeid i Norge. Hun tiltrer 1. februar.

Hun kommer fra stillingen som leder for NORME (Norsk Råd for Misjon og Evangelisering) hvor hun gikk av sist høst etter å ha sittet siden 2011. Hun var den første kvinnelige lederen der.

«Gjennom NORME har Søvde Valle fått en unik kjennskap til misjons- og kirkelandskapet i Norge, noe som kommer godt med i tjenesten som leder for arbeidet i Norge», heter det i en pressemelding fra Den Norske Israelsmisjon.

Tidligere har Søvde Valle vært lærer ved Gå Ut Senteret, arbeidet i Pinsemisjonen og vært misjonær i Spania hvor hun underviste ved teologihøyskolen Centro Superior de Teologia de Asambleas de Dios.

Hun har mastergrad i teologi fra Menighetsfakultetet med fordypning i Det gamle testamente samt bachelorgrad i teologi fra Ansgar Teologiske Høgskole i tillegg til teologisk utdannelse fra høyskolen i Spania. Søvde Valle var også delegat til Lausanne III-kongressen i Cape Town i 2010.

«Den Norske Israelsmisjon er svært takknemlig for at Søvde Valle har takket ja til kallet om å bli leder for arbeidet vårt i Norge. Hennes tidligere arbeidserfaring, formelle kompetanse og personlige egenskaper gjør at vi er trygge på at DNI har fått en god og dyktig leder», står det videre i pressemeldingen. KPK

Mer om
Folk

LES OGSÅ

Annonse

Lag fantastisk Noahs ark-kake

Én hemmelighet gjør det hele så mye enklere:

20/06/2019 22:34