Skrevet av KPK i kategorien Lokalt · Sist oppdatert 17/06/2019 23:58

Festivalsommer:

Radio 3,16 skal kringkaste Skjærgårds

Festival

I sommer blir det livesendinger fra festivalen Skjærgårds Music & Mission på den kristne radiokanalen Radio 3,16.

Skjærgårds Music & Mission er Nordens største kristne musikkfestival for ungdom og har eksistert siden 1981. Nå inngår de et nytt samarbeid med den kristne radiokanalen Radio 3,16.

– Nå når vi ut til hele Norge med musikken vår, sier festivalsjef Roar Korsæth Eikli i en pressemelding.

Musikksjef i Radio 3,16, Terje Govertsen, mener samarbeidet med Skjærgårds vil løfte kanalen.

– Å samarbeide med en sterk og seriøs aktør som Skjærgårds er spennende. Tonen er god og vi merker at vi vil mye av det samme. Ideene har poppet på møtene vi har hatt. Vi tror dette samarbeidet kan gi radiostasjonen vår et løft, sier han.

I sommer skal Radio 3,16 opprette et eget studio på festivalen og skal sende livesendinger direkte derfra. Radioens eget «glass-studio» vil produsere radio med intervjuer, artistbesøk i studio og musikk live fra festivalen.

– Denne plattformen har vi savnet, uttaler en fornøyd festivalsjef.

– Med Radio 3,16 har vi en nasjonal aktør på radiomarkedet som tenker likt som oss når det gjelder å presentere kristen musikk. Vi håper og tror at sommerens stunt er starten på et langt og fruktbart samarbeid, sier Eikli.

Festivalsjef Roar Korsæth Eikli

Festivalsjef Roar Korsæth Eikli er svært fornøyd med samarbeidet med Radio 3,16. – Denne plattforma har vi savna, sier han. Foto: Stiftelsen Skjærgårds

Under festivalen lanseres også utdeling av en helt ny musikkpris og det hele vil bli kringkastet over DAB-nettverket, til hele landet.

Samarbeidet mellom Radio 3,16 og Skjærgårds handler ifølge pressemeldingen om å løfte frem den gode musikken, gi artister et større publikum og samtidig være med å inspirere og motivere dem til å skrive viktige tekster og fortsette å gi ut musikk til glede for folket.

(KPK)

Mer om
Lokalt

LES OGSÅ

Annonse

Lag fantastisk Noahs ark-kake

Én hemmelighet gjør det hele så mye enklere:

20/06/2019 22:34