Skrevet av Jonas Hoff i kategorien Kristenliv, Musikk · Sist oppdatert 08/04/2019 10:06

Den brasilianske 12-åringen imponerte med lovsang på direkte-TV:

Se den utrolige videoen

og finn ut hva han gjør i dag

Se videoen nederst i saken.

Talent

I 2011 slo han gjennom med en Michael W. Smith-låt på et talentshow. Se den utrolige videoen og les hva han gjør i dag.

Den brasilianske 12-åringen Jose Antonio Viana kalte seg Jotta og oppdrådte på det brasilianske talentshowet Jovens Talentos Kids. Der fremførste han og vant hele konkurransen med lovsangen Worthy is the lamb av Michael W. Smith. Jose bodde på den tiden i byen Angélica, rett utenfor Sorocaba sørøst i Brasil.

Etter at 13-åringen vant programmet fikk han en platekontrakt med Central Gospel Music og ga ut sitt første album Essence – som solgte til platinum med mer enn 80000 utgaver i følge Beliefnet.

Se videoen nederst i saken.

Jotta lever fortsatt av musikken sin, og har 80000 følgere på Spotify. Han siste album Múestrame Tu Gloria (Vis meg din herlighet) ble utgitt i fjor.

Muestrame tu gloria av Jotta A

Videoen av Jose som som synger som 12-åring ligger etter åtte år fortsatt høyt på spillelistene på YouTube, og har i skrivende stund over 5 millioner avspillinger.

I kommentarfeltet under video flyter det også over av nesten 3000 positive og gledelige kommentarer om både lytternes egen tro og rosende ord om den talentfulle 12-åringen.

Ikke gå glipp av filmen:

Mer om
Kristenliv, Musikk

LES OGSÅ

Annonse

Er du også en av dem som sliter med plager og vonde muskler?

Tusenvis av nordmenn har nå oppdaget suksessproduktet Polarin, som er spesielt utviklet med tanke på friske og sunne muskler.

15/08/2019 15:22