Skrevet av KPK i kategorien Folk · Sist oppdatert 26/02/2020 22:46

Runar Byberg:

Ny generalsekretær i Misjon Uten Grenser

Runar Byberg har gått inn i stillingen som generalsekretær i Misjon Uten Grenser

JOBBSKIFTE

Runar Byberg har tiltrådt som generalsekretær i Misjon Uten Grenser.

Byberg har fått ett års permisjon fra jobben som nestleder i Ungdom i Oppdrag, fram til 1. januar 2021 for å fylle lederjobben i Misjon Uten Grenser (MUG), melder UiOs organ Mot Målet.

Misjon Uten Grenser har sitt norske hovedkvarter i Porsgrunn, og Byberg skal samtidig med lederjobben i MUG fylle en mindre stilling ved UiOs avdeling i Skien som han i sin tid var med å bygge opp fra grunnen av.

– Vi håper Runar kommer tilbake til oss om et års tid, sier Andreas Nordli som er leder for Ungdom i Oppdrag. Han legger til at det ikke er sikkert at Byberg nødvendigvis vil fylle organisasjonens nestlederstilling. Denne stillingen nå av Ann-Helen Sperrud.

Misjon Uten Grenser er en tverrkirkelig diakonal organisasjon og en del av den internasjonale misjons- og hjelpeorganisasjonen Mission Without Borders International.

Les også: Han blir ny generalsekretær i HimalPartner

Arbeidet i Norge startet i 1982. Organisasjonen arbeider for å hjelpe barn og familier i Europas fattigste land, Albania, Bosnia-Hercegovina, Bulgaria, Moldova, Romania og Ukraina. KPK

Mer om
Folk

LES OGSÅ

Annonse

Nå kjøper folk resirkulert IT-utstyr

Leverandøren Refurb.no har toppscore på Trustpilot.

07/03/2020 22:55