Skrevet av KPK i kategorien Folk · Sist oppdatert 26/02/2020 22:46

Runar Byberg:

Ny general­sekretær i Misjon Uten Grenser

Runar Byberg har gått inn i stillingen som generalsekretær i Misjon Uten Grenser

JOBBSKIFTE

Runar Byberg har tiltrådt som generalsekretær i Misjon Uten Grenser.

Byberg har fått ett års permisjon fra jobben som nestleder i Ungdom i Oppdrag, fram til 1. januar 2021 for å fylle lederjobben i Misjon Uten Grenser (MUG), melder UiOs organ Mot Målet.

Misjon Uten Grenser har sitt norske hovedkvarter i Porsgrunn, og Byberg skal samtidig med lederjobben i MUG fylle en mindre stilling ved UiOs avdeling i Skien som han i sin tid var med å bygge opp fra grunnen av.

– Vi håper Runar kommer tilbake til oss om et års tid, sier Andreas Nordli som er leder for Ungdom i Oppdrag. Han legger til at det ikke er sikkert at Byberg nødvendigvis vil fylle organisasjonens nestlederstilling. Denne stillingen nå av Ann-Helen Sperrud.

Misjon Uten Grenser er en tverrkirkelig diakonal organisasjon og en del av den internasjonale misjons- og hjelpeorganisasjonen Mission Without Borders International.

Les også: Han blir ny generalsekretær i HimalPartner

Arbeidet i Norge startet i 1982. Organisasjonen arbeider for å hjelpe barn og familier i Europas fattigste land, Albania, Bosnia-Hercegovina, Bulgaria, Moldova, Romania og Ukraina. KPK

Mer om
Folk

LES OGSÅ

Annonse

Er du også en av dem som sliter med plager og vonde muskler?

Tusenvis av nordmenn har nå oppdaget suksessproduktet Polarin, som er spesielt utviklet med tanke på friske og sunne muskler.

15/08/2019 15:22