Skrevet av Verdibors i kategorien ANNONSE · Sist oppdatert 07/03/2020 22:55

Kjøp resirkulert mobil, PC eller nettbrett!

Spar penger ... og miljøet

Annonse

Trenger du ny datamaskin eller nettbrett? Kjøpt det brukt!

Gjenbruk gir en klar gevinst for både kvaliteten, økonomien din og miljøet vårt. Få mer for mindre og gjør en forskjell med å gjenbruke. Ganske enkelt!

Refurb selger ikke nye mobiltelefoner, datamaskiner og nettbrett, men samler inn gode, brukte alternativer, og gjenvinner dem.

Du som kunde sitter igjen med et godt produkt og miljøet sitter igjen med en like stor gevinst.

Se oversikten over produkter fra alle de profesjonelle merkevarene.

– Hos Refurb er vi opptatt av at alle skal vinne, forteller de på sine nettsider. – Vi tror på at du vinner når du får et kvalitetsprodukt til en bedre pris. Det gjør miljøet selvsagt også, og vi vinner når du er fornøyd. Derfor arbeider vi ut fra en visjon om å gjøre en forskjell.

Alle produktene er 100% renset og testet, og du sparer 30–50% sammenlignet med nypris.

Resirkulerte PCer

 

Leverandøren Refurb.no har toppscore på Trustpilot. Kanskje er det fordi kundene slipper risikoen, men sitter igjen med et godt IT-produkt og en renere klode.

– Jeg har kjøpt både bærbar TC og iPad gjennom Refurb og er ytterst tilfreds, sier danske Julie til Trustpilot. – Refurb er ærlige omkring standen på varene og har ikke minst kort leveringstid.

Mer om
ANNONSE

LES OGSÅ

Annonse

Er du også en av dem som sliter med plager og vonde muskler?

Tusenvis av nordmenn har nå oppdaget suksessproduktet Polarin, som er spesielt utviklet med tanke på friske og sunne muskler.

15/08/2019 15:22