Skrevet av Jonas Hoff i kategorien Verden · Sist oppdatert 24/05/2019 13:34

Kaffeselskap gir bort 100 biler til alenemødre

Celeste Bokstrom og to representanter fra kaffeselskapet med slagordet "Be kind. Drink great coffee".

Gode gjerninger

Et nytt kaffeselskap som kaller seg "anti-Starbucks", har bestemt seg for å gi bort 100 biler til alenemødre som trenger støtte.

Nettstedet Christianheadlines skriver om kaffeselskapet Burly Man Coffee og planen deres om å gi bort 100 biler til alenemødre. En kampanje som ble lansert i desember i fjor. Kampanjen må sies å kunne matche slagordet til selskapet: «Vær snill. Drikk god kaffe.»

Burly Man Coffee gjør også dette fordi de føler at Gud har sagt at de bør gjøre dét, i følge dem selv.

– Som en kristent kaffeselskap skal vi være «Jesus hender og føtter», forteller selskapets grunnlegger Jeremy Wiles til TV-kanalen Fox News. – Jeg tror ikke det er nok å ‘gå i kirken på søndager og ellers i uka bare late som om vi er kristne’. Det er mange kristne som deler verdiene som vi i Burly Man Coffee står for.

Kampanjen rettet mot alenemødre startet i mars i år.

– Vi fyller tomrommet der andre menn har forlatt skipet, skriver selskapet på nettsiden sin.

– Vi har et lidenskapelig forhold til kaffe, forteller grunnleggeren Wiles. – Og vi sa: ‘Dere, hvorfor gjør vi ikke noe i tillegg til å kun selge kaffe?’

Han mener også at kampanjen kan bidra til å fylle mangelen av mannlige rollemodeller.

– Se på hva som foregår i noen av de fattigste delene av USA: våpenvold, kriminalitet og fattigdom. Mye av dette skyldes mangelen på en farsfigur, sier han.

Celeste Bokstrom var den første alenemora som fikk en bil fra Burly Man Coffee. Sønnen hennes har stum-autistisk. Wiles sin kaffekjede ga henne en «makeover» og lot henne handle ny garderobe. De ga også sønnen hennes, Logan, en iPad, slik at han kan kommunisere enklere.

Bilen / Kiaen som Celeste fikk

Bilen som Celeste fikk av kaffeselskapet.

– Jeg hadde aldri forventet dette, uansett hvor mye jeg tror, sier Celeste til TV-kanalen. – Å få den bilen har forandret livet mitt. Og Logan får nå den hjelpen han fortjener. Jeg er så takknemlig.

Se videoen her:

Les også om ei annen alenemor som ble reddet av en engel

Mer om
Verden

LES OGSÅ

Annonse

Er du også en av dem som sliter med plager og vonde muskler?

Tusenvis av nordmenn har nå oppdaget suksessproduktet Polarin, som er spesielt utviklet med tanke på friske og sunne muskler.

15/08/2019 15:22