Skrevet av Jonas Hoff i kategorien Verden · Sist oppdatert 11/04/2019 15:21

Ubetinget godhet

70-åringen som hjalp en vilt fremmed mor i nød

Alex med datteren og Phil i dekkbutikken i Florida

FLORIDA

For en stund tilbake la dekkbutikk-eier Sergio Rodriguez ut en hyggelig melding på Facebook-siden sin. Det hadde vært en uvanlig dag i butikken.

Facebook-oppdateringen viser bildet du ser øverst i saken. Der ser vi den unge mora Alex som sammen med datteren sin hadde punktert, og måtte få hjelp av dekkbutikken America’s Tire i Hemet, California for å kunne reise videre.

Det viste seg derimot at det ikke var nok å skifte ett dekk, men at alle dekkene var ødelagt. Alex måtte ut med 12000 kroner (1400$) før hun kunne reise videre. Det var en sum hun fortvilet måtte si at hun ikke hadde råd til.

Rodriguez skriver i oppdateringen at Alex var «stresset fordi hun ikke hadde råd til dekkene», men at plutselig en hverdagsengel, 70 år gamle Phil, kom frem til kassen og sa at han ville spandere dekkene på henne.

«Hele butikken var sjokkert,» skriver Rodriguez.

Alex takket mannen hundrevis av ganger, i følge oppdateringen. Phil sa ikke så mye. Han følte bare med den unga mora.

«70-åringen ville bare gjøre noe hyggelig for den unge damen», fortsetter Rodriguez. Phil eneste ønske var derimot at Alex skulle «pay it forward»: Altså; gå ut og gjøre likeså mot andre.

Alex har senere sagt til nettstedet Sunnyskyz at Phils uventede vennlighet gjorde henne målløs og at hun har alle hensikter om å følge Phils råd om å gjøre ubetingede gode ting mot andre, som gjengjeld.

Mer om
Verden

LES OGSÅ

Annonse

Nå kjøper folk resirkulert IT-utstyr

Leverandøren Refurb.no har toppscore på Trustpilot.

07/03/2020 22:55